A hajósbulik hazai trónbitorlója nagyon meredek szezont tudhat maga mögött. A 10 éves fennállását ünneplő Cruisin példásan rakta tele válogatott partiarcokkal és jobbnál jobb előadókkal a nyári programját. Itt az ideje azonban elköszönni a rózsaszín felhős dunai naplementéktől. 

A méltó zárás azonban jóval többnek ígérkezik, mint szimpla habnak a tortán. A nagyon komoly bevállalásairól híres The Project és a hajós brigád most kart karba öltve hozza el nekünk az Afterlife és az Innervisions dán zászlóhordozóját egyenesen Koppenhágából. Nem kisebb nevet, mint Denis Horvatot köszöntjük majd szeptember 16-án a fedélzeten. A fanatikus cruiserek – mint mi is – tudják, hogy két éve volt már részünk vele egy szeánszban. Nagy öröm lesz őt újra viszontlátni és hallani. 

Illik azonban visszatekinteni és sorra venni milyen emlékekkel lettünk gazdagabbak idén nyáron a hajón. Az örök klasszikusok Sasha, Ame (live); Meat Katie & Elite Force a súlyos törtekkel; Jimi Jules és Guy J a finom house-okkal, és itt voltak velünk a románok teret és időt meghajlító netovábbjai Nu Zau, Sepp, Gescu, Priku és Arapu. 

Köszönet és tengermély tisztelet azonban nemcsak nekik jár, hanem a Cruisin rezidens Mulya, Thirsty Eyes és Marco Grandi triumvirátusnak, akik nélkül az Európa Hajó egy métert nem ment volna 2023-ban. 

Mielőtt könnyes szemmel búcsút intünk a Cruisin 2023-as szezonjának és partra raknánk a ladikot, még tekerünk egy nagyot azon a hajókormányon! Naptárba pirossal: Szeptember 16 – Cruisin Season Closing!

Jegyekre talán még van esélyed: jegyl.ink/DENIS-HORVAT-TICKETS
Esemény: https://www.facebook.com/events/129398036883443/