A Kék Pont Alapítvány nevében örömmel osztjuk meg a hírt, hogy az október 20-i sajtótájékoztató eseményünkön sok kiváló újságíróval, szakemberrel és támogatóval találkozhattunk, akik megosztották velünk a Száraz November kampányhoz fűződő lelkesedésüket és elkötelezettségüket.

Az eseményünkön kiemelt figyelmet szenteltünk annak a víziónak, hogy egy olyan jövőt hozzunk létre, ahol sokkal kisebb szerepe van az alkoholnak a hétköznapokban és a Száraz November kihívás már magától értetődő része az életünknek.

Az eseményen azon túl, hogy komolyan vettük a Száraz Novembert, őszinte és józan kapcsolódással tettük különlegessé a találkozást. Közösen éltük meg, hogy a jó hangulat, a közös munka és a nevetés, józanul is képes utat nyitni egymáshoz és egy egészségesebb világhoz.

2023.11.01-én reggel 07:00 órakor újra elindul a Száraz November és mi mindenkit arra buzdítunk, hogy hívja meg még két barátját a kihívásba, hiszen együtt sokkal könnyebb teljesíteni a novembert alkohol nélkül.

A közösség erejét megmozgatva novemberben ismét összegyűlünk, immár nagyobb körben! A Kék Pont Alapítvány szervezésében november 19-én egy nagyszabású adománygyűjtő rendezvényre kerül sor a Púder Bárban. A fellépők között ott lesz többek között Kovács András Péter, Sena, Eric Sumo és Szendi Nóra is. Az este során lesz zene, tematikus beszélgetések, tombola és száraz szoba is!

A primate.hu számára fontos a tudatos szerhasználat kérdése, így a témával kiemelten foglalkozunk november hónapban.