Október 11-én új label jelent meg a színtéren. Mint, ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Denes Toth által útjára indított Moodyverse célja pozsonyi műhelyként felkerülni a térképre, és nemzetközileg is meghatározó kiadóvá válni a melodic / indie dance színtéren. 

Ehhez pedig úgy tűnik, hogy minden feltétel adott. Ugyanis már az első megjelenés is óriási sikert hozott. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a Denes Toth két saját szerzeményét, valamint Yubik újraértelmezését tartalmazó EP zenéit Tale of Us és Innellea is előszeretettel játssza. És hogy ez mit jelent a számok nyelvén? A kiadvány a Beatport listáján egészen az első helyig kúszott fel a stílusában, Yubik remixe Hype Top 10-be került a melodic house & technon belül, három héttel a megjelenés után pedig még jelenleg is a hetedik helyen tanyázik.

A Moodyverse második megjelenésére sem kellett sokat várni, hiszen a Justrice nevével fémjelzett EP november 3-án jelenik meg hivatalosan. Mind a két zene („Face 2 face” és „The Troxler Effect” már sokak számára ismerős lehet, hiszen előbbit már Kevin de Vries, Mathame, Argy és Coeus is tolta korábban, míg utóbbi az a kérdéses „unreleased”, amit a Tale Of Us játszott le tavaly Miamiban.

És hogy mi is az a Troxler effektus? A track egy olyan olyan optikai illúzió után lett elnevezve, ahol a szekvencia nem követi a szabályokat (vagyis esetünkben a ritmust), de végül mégis úgy tűnik, mintha egységként állna össze.

Justrice körül igencsak felgyorsultak az események, hiszen a 2006 óta aktív észak-magyarországi illetőségű DJ / producer hétfő óta immáron hivatalosan is a Cinema Hall rezidensének számít, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve a klub összes melodic rendezvényén hallhatjuk majd a játékát!

Summa summárum: Justrice ezzel a megjelenéssel belépett a nagyok ligájába.

Justrice – Face 2 Face
Release Date: 2023-11-03
Label: Moodyverse
Catalog: MV002
Beatport + Spotify link: https://fanlink.to/MV002

Justrice social
https://www.facebook.com/justricedj
https://soundcloud.com/justriceofc

Moodyverse social media
https://www.facebook.com/moodyversemusic
https://soundcloud.com/moodyverse
https://www.instagram.com/moodyversemusic/