Igazán szerencsés helyzetben van a budapesti közönség, hiszen az őszi szezon beköszöntével egymást érik a klubesemények. Bőven van miből válogatni. November 10-én pénteken pedig aztán különösen! A fővárosi közönség számára ugyanis majdnem tucatnyi elektronikus zenei buli lesz elérhető. Igazán széles a paletta. A közeg viszont felhígult, nehéz megtalálni a releváns eseményeket. Aznap kerül megrendezésre a Fabrikában a primate.hu saját sorozataként indult Kindergarten is, ahol minden a techno körül forog. Legalább 10 indokot lehetne felsorolni, hogy miért érdemes minket választani. Ha ezek után úgy érzed, hogy ez a buli neked szól, akkor várunk sok szeretettel! 

1. Helyszín

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár ipari komplexumában található Fabrika az egyik utolsó budapesti bázis, ami valóban kiérdemli az underground jelzőt.  Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és külvárosi „divat underground” helyek ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A klub limitált befogadóképessége (kb 100 fő) képessége miatt a tömegnyomor miatt sem kell aggódnod. Olyan érzésed lehet, mintha egy  nagy házibuliba csöppennél.

2. Hang

A Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio hangrendszer bődületesen szól. Annak idején több, mint 1000 emberre tervezték, a Fabrika alapterülete azonban sokkal kisebb, így aztán a tánctér minden egyes négyzetcentiméterét betölti a basszus! A hozzáértő kezek miatt azonban attól sem kell félned, hogy másnap sípoló fülekkel menjél haza. Ezen a hangrendszeren tényleg minden zene úgy szól, hogy azonnal táncra perdülsz!

3. Új fényinstalláció és füstgép

A Fabrika teltházas bulik egész sorával durrantotta be az őszi szezont. Állandó innováció nélkül azonban egyik szórakozóhely sem lehet hosszútávon sikeres. A klub halloweeni partiján avatják fel az új vizuált! Szabadon állítható színekben pompázó LED-es csíkok egész sora fut végig a Fabrika minden oldalán. A közönség pedig imádja! Az intim hangulat elengedhetetlen kelléke a füstgép. Nem mindenki szereti, sokan viszont kifejezetten imádják! Így a működése is hasonló keretek közé van szorítva. Ritkán üzemel teljes gőzzel, akkor azonban nagyon fel tudja dobni a buli hangulatát!

4. A techno széles spektrumát mutatjuk be

A techno gyűjtőfogalommá vált. Ember legyen a talpán, aki kiismeri magát ebben a dömpingben. A Kindergarten bulikat szervező – egyébként már 12 éve működő – primate.hu csapata azonban nyújthat némi garanciát a minőségre.  A techno minél szélesebb spektrumát szeretnénk bemutatni, a proper hangzástól, a tribal & classic techno, valamint hardgroove zenéken át egészen az industrial és a hardtechno ütemekig. Ez utóbbi hangzásból is inkább a schranz-vonal fog dominálni, az egész éjszaka során nagyjából a 138 és 150 bpm körüli tartományban fog szólni a zene.

5. Scarface

Veterán partiarcok figyelem! Ez a Ti bulitok (is) lesz! Az új évezred első éveiben a Supersonic és a Kashmir határozta meg a budapesti klubszínteret. Így aki megfordult ezeken a szórakozóhelyeken, egészen biztos találkozhatott már Scarface nevével. Az éjszaka szereplői közül még ma is sokan őt tartják a legjobb hazai techno dj-nek. Scarface egyébként már hosszú évek óta visszavonult az aktív zenéléstől, az ország egy távoli kis szegletében él. A fanatizmusa azonban egészen elképesztő, egy késő tavaszi legénybúcsúra 600 lemezzel érkezett. Tátott szájjal figyeltük a mixét, akkor körvonalazódott ennek a bulinak a terve is.  Ha meghallgatod a játékát, akkor Te is megbizonyosodsz róla!

6. Lensky

Az Alkotábor a kedvenc fesztiválunk, Lensky pedig a titkos favoritunk! Minden évben lenyűgöz bennünket a játékával, régóta érlelődött a gondolat, hogy elhívjuk zenélni a Kindergartenre. Nem volt egyszerű összehozni, hiszen egy ideje már Debrecenben él és Scarface-hez hasonlóan ő is vinyl szettel fog készülni! Túlzás nélkül állítható, hogy igazi kuriózumnak számít a headlinerek személye, műértő zenefanatikusok számára egyenesen kötelező a megjelenés!

7. Budapest talán legolcsóbb bárja

A tavalyi évben nagy átalakításokon esett át a Fabrika, mely során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár. Az italokat azonban a többi budapesti klubhoz képest igen csak kedvező áron lehet megkapni! Ez pedig óriási segítség ebben a hatalmas inflációval terhelt időszakban, amikor mindenki kétszer is meggondolja azt, hogy mire költsön.

8. Barátságos közeg, ide mindenki célirányosan érkezik

A Fabrika egy olyan hely, ahová belépve megszűnik az ego és a közönség közösséget alkotva alkot egy egészet. Mindenki célirányosan érkezik. A Fabrikában megrendezett buliknak pont ez adja a különlegességét, hogy aki ide belép, az pillanatok alatt magáénak érzi a hely szellemiségét. Itt senki nem akar többnek látszani, mindenki beleteszi a maga kis részét, pont ezért van lelke a helynek. Gyere el, és Te is érezni fogod! A jelszavunk: Make community, not position! Az esetlegesen nem odaillő egyedeket face kontroll szűri a bejáratnál. De ne aggódj, itt senki nem fogja nézni, hogy mi van rajtad!

9. Extra hosszú nyitvatartás

Ha esetleg mégis máshová sodorna az éjszaka, akkor sem fogsz lemaradni. A hellyel egyeztetve ugyanis kibővítettük a nyitvatartást, a buli legalább reggel 8-ig fog tartani. De a záróra pontos ideje csak rajtatok múlik! Ha 4 után érkeznél, akkor pedig igazán kedvezményes áron tudsz belépőt vásárolni. Érdemes zárásig maradni, ugyanis reggel két titkos fellépő is fog érkezni.

10. Korlátozott számban szuperkedvezményes jegyek is elérhetők

Szeretnénk egy kis aprósággal honoràlni, ha már ideáig eljutottál az olvasásban. Ha a három rövid kérdés megválaszolása után belépsz Szakkör by primate.hu FB-csoportba, mindössze 1000 ft-ba kerül a belépő! Jegyvásárlás során használd a „MCNP” kuponkódot („Make community, not position„). Ezekkel a jegyekkel éjfélig tudtok bejönni és csak korlátozott számban elérhető. Ha utána érkezel, akkor ki kell egészíteni a helyszíni jegy árára.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Bővebb infót az eseményről itt találsz: https://www.facebook.com/events/865783711693231
Angol nyelven erre keress infót: https://ra.co/events/1794691
Elővételes jegyekért ide kattints: https://cooltix.hu/event/653002d53d6942ba58bd234e