A The Project tavalyi Railway Park-os szériája akkora zsongást idézett elő a hazai partikultúrában amire már nagyon régóta áhítozott ez a kicsi ország. Szokatlanul merész húzásaik a bődületes, többfellépős Afterlife line uppokkal, elképesztő technikával, látvánnyal és hanggal felszerelve, mégis közönségcentrikus hozzáállásával a Railway Park nemcsak itthon csapta ki a biztit, de nagyon durván felpattintotta Budapestet az elektronikus zenei világtérképre is. 

Azonban míg mi igyekeztük kipihenni a csapat őszi-téli UNITY klubsorozatát a srácok egy percig sem tétlenkedtek. Ennek ékes bizonyítéka, hogy nemrégiben villámcsapásként landolt a március 9-i nyitóesemény bejelentése, melynek keretén belül a brit CAMELPHAT (végre) Budapesten debütál. A liverpooli duó egy vagon díj mellett 2017-ben bizony bezsebelt egy Grammy Award jelölést is az Elderbrook-kal elkövetett ‘Cola’ himnuszért, aztán 2022-ben domborított még egy feledhetetlent Anyma oldalán a ‘The Sign’-nal. 

Örök titok marad, hogy Dave és Mike miért kerülték el eddig a fővárost, de nagy örömünkre márciusban pótolják ezt hiányosságot, és való igaz, hogy a Vasúttörténeti Parknál erre jobb helyszínt nem is álmodhattak volna a műfaj rajongói.   

De ahogyan azt a The Project-nél már megszokhattuk a listának itt koránt sincs vége. Sőt. Az idén rezidens szerepet betöltő abszolút hazai közönségkedvenc OMNYA páros méltó kíséretnek ígérkezik, az amerikai egzotikum SOEL back to back szettben teszi próbára az épület tetőszerkezetét Alive-val, azaz magával a The Project nagyvezérével. Mellettük pedig az Afterlife két újgenerációs harcosa: az olasz 19:26 és a spanyol ENAI igyekszik majd minket a föld felett lebegtetni. 

Hazai frontról együttes erővel beköszön a Várkertes UNITY két házigazdája Davko és Tobak. 

Így tehát 5 fő fellépővel és egy újabb feledhetetlennek ígérkező éjszakával köszönti a 2024-et a Railway Park. A hírek szerint a március 9-i eseményre kevesebb mint két hét alatt elkelt a rendelkezésre álló jegyek fele, ami szerint borítékolható, hogy egy újabb teltházas eseménynek leszünk fül és szemtanúi. 

Mi mást mondhatnánk még? Kötelező. 

Esemény: https://www.facebook.com/events/1641714083026762
Jegyek / Cooltix: jegyl.ink/CAMELPHAT-TICKETS