Évek óta tapasztalható tendencia az Electronic Body Music és a dark wave stílusok újbóli felemelkedése, amelyet Magyarországon csak kevesen képviselnek, ám ők magas minőségben. Ezek közül az egyik a Body/Cult, amely február 9-én tér vissza a Gödörbe.

Egy nagyobb lélegzetvétel után február 9-én tér vissza a Body/Cult, amely sorozat célja, hogy a Tbiliszitől Berlinen át Londonig élő és virágzó modernkori dark wave, post punk és EBM zenei szubklutúrák előadóit összekösse a techno sötét, body music felől közelítő oldalával.

A Body/Cult helyszíne pedig Budapest egyik legrégebbi underground tere, a Gödör Klub, ahol koncepciózusan live act és DJ szett egyaránt látható, illetve hallható lesz.

Mindez a masszív, modern EBM egyik legizgalmasabb alkotójával, a nápolyi illetőségű Nghtly-val, illetve a horror elemekkel megőrjített, szintetizátorokkal felvértezett, disztopikus hauntwave stockholmi zsenijével, Aux Animaux-szal fog megvalósulni, amely este során hazai részről fellép a hazai technoid EBM egyik sarokköve, Man + Machine, valamint a dark-gothic elektronikus zene feltörekvő tehetsége, Lvcretia is.

Az eseményről bővebben ide kattintva informálódhattok: https://www.facebook.com/events/219663831207917