Borján Tamás nevét valószínűleg már jól ismerik azok, akik figyelemmel kísérik a dán cég körüli történéseket. A magyar dizájner „Tomasso Builds” néven már számos különleges alkotást készített el LEGO-ból. Legutóbb pedig a legendás Sennheiser HD25 fejhallgató terveit vázolta.

A dj-szakmánam szinte sztenderdnek számító füles egyelőre még nem épült meg, Tamás a tervet 3D-ben készítette el, a megvalósításhoz mintegy 350 Lego-kockára lesz szükség. „Én is ezt a fülest használtam, amikor DJ-ztem” – írta az Instagramon.

  Egy magyar forma 2600 LEGO kockából építené meg a legendás CDJ-2000 lejátszót!

Borján Tamás volt az is, aki júliusban egy működőképest Pioneer CDJ2000-as lejátszó terveit mutatta be a LEGO Ideas plaformon. Ide lehet beküldeni azokat a terveket, amiből később akár kereskedelmi forgalomba hozható termék is készülhet.

Még az is elképzelhető, hogy hamarosan elindul a sorozatgyártás. Ehhez legalább 10 ezer supportra van szükség, és ettől már csak 1800 szavazat választja el az ötletet. Ha sikerrel jár, akkor Borján Tamás kapja a termékjogdíj 1%-át. „A fejhallgatható forgatható, így a viselése mindenki számára kényelmes lehet” – írta az Instagram oldalán.

Forrás: [Fazemag]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tomasso Builds (@tomassobuilds) által megosztott bejegyzés