Kerek jubileumot ünnepelt a napokban Berlin kultikus helyszíne. A hedonizmus egyik fellegvárának számító intézmény ugyanis most lett 30 éves!

Hedonizmus, szabadság, szex és elektronikus zene. A KitKatClub immár három évtizede képviseli hitvallását. Berlin egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb helyszíne múlt szombaton a „Disco Bizarre” rendezvény keretén belül tartotta a jubileumot, az étlapon pedig szauna, szabadtéri rész, (szex)játszótér, édességbolt és egyéb különleges események sora szerepelt. A dresscode szigorú, közönséges utcai öltözet természetesen kizáró ok!

A KitKatClubot 1994-ben alapította az osztrák Simon Thaur és partnere, Kirsten Krüger. A hely megalkotása során egy 20-as és 30-as években népszerű berlini kabaré hasonló néven megjelenő helyszíne inspirálta őket. Fő céljuk az volt, hogy a szóban forgó klub színes és provokatív hangulatát átültessék a jelen szellemiségébe. Berlint napjainkban a szexpozitívizmussal azonosítják, de akkoriban még sehol máshol nem bulizhattak ennyire nyíltan, meztelenül a techno ütemeire. A KitKatClub évtizedek óta nagy mértékben hozzájárul ahhoz, ami napjainkban jellemzi a berlini éjszakát.

A közelgő bulikról és a klubról ITT találsz bővebb információt. Érdemes lecsekkolni a honlapot. Itt nem a fekete szín dominál, hanem pont ugyanolyan színes és szokatlan kialakítású, mint maga a klub.

Forrás: [Fazemag]