Piknikes bookerünk úgy tűnik megint belenyúlt a tutiba!

Miért is?

A Nagy Piknik májusi szombati headlinere, a house fenegyerek Cloonee, szó szerint letarolta a Beatport listáit a ‘Sippin Yak’ című számával, ami pillanatok alatt a lista csúcsára ugrott.

Nem is csoda, hiszen Cloonee az a fajta zenei mester, aki szinte minden egyes trackjével képes felrobbantani a táncparkettet, és a ‘Sippin Yak’ sem kivétel ez alól.

Cloonee sikerlistája magáért beszél: több, mint 72 millió YouTube, 32 millió Soundcloud streammel büszkélkedhet, és 2022-ben a Beatport harmadik legnépszerűbb tech house előadója volt. 2019-ben volt először a lista élén ‘Be Good to Me‘ című slágerével.

De nem Cloonee az egyetlen ok, amiért érdemes lesz májusban az ezúttal két napos (!) Nagy Piknikre látogatnod.

A vasárnapi napot ugyanis három, a hazánkban is méltán híres Afterlife kiadó istállójából kinevelt melodic techno DJ fogja feldobni: a WOO YORK duó egy 90 perces LIVE szettel készül, de érkezik HUNTER/GAME és DENIS HORVAT is

Nem hagyhatjuk szó nélkül a szombati nap másik sztárfellépőjét, Rafa Barriost sem, aki éppen az Egyesült Államokban turnézik és először lép majd fel Budapesten!

Tehát, ha egy olyan zenei élményre vágysz, ami még a szomszéd galaxisban is hallatszik, a Nagy Pikniken a helyed május 18 és 19.-én a Budaörsi Reptéren.

Tarts velünk, hogy együtt örömtáncolhassunk a napsütésben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1903597913371763
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65ae8d37f0a7c4357d358df3

Ne hagyd ki, mert aki kimarad, lemarad!