A Moodyverse – hűen a nevéhez – újabb fontos mérföldkőhöz érkezik szombaton.

A Moodyverse története egy apró felvidéki városból, Tornaljról indult. 2013-at írtunk, és ebben az időben a partiszervezésen volt a fókusz. A Denes Toth által alapított Moody később Kassára, majd Pozsonyba költözött és olyan nagynevű dj-ket sikerült ide csábítani, mint Denis Horvat, Coeus, Frankey & Sandrino, Philipp Straub, Yubik, Vomee, Baime, vagy a magyarok közül Secret Factory, Justrice, Peter Makto, Gregory S, Mulya és Sobek.

A buliszervezés mellett Denes Toth pedig tökéletesen ráérzett a dolgok mikéntjére. Először közösséget épített, és ezekhez az aktivitasokhoz tökéletesen passzol az, hogy saját zenéket is kiadjanak. A Moodyverse célja a melodic house & techno, valamint indie dance zenei stílusok népszerűsítése minden fronton, főleg szlovák/cseh oldalon. 2023-ban megalakult a Moodyverse, ami a partiszervezés mellett egy kiadót is magában foglal.

A Moodyverse azóta már négy megjelenésen van túl, az általuk kiadott zenéket pedig a stílus legnagyobbjai – például Tale of Us, Innellea, Kevin de Vries, és Massano – szokták rendszeresen pörgetni.

Hétvégén  pedig újabb mérföldkőhöz érkeznek. Első alkalommal eveznek nemzetközi vizekre, a Moodyverse label night március 30-án Budapestre érkezik! A buli helyszínéül szolgáló Badhanna intim környezete gondoskodik arról, hogy a dj-k közvetlen kapcsolatot alakíthassanak ki a zenére fogékony közönséggel.

Hárman fognak lemezjátszók mögé állni szombat éjszaka. A Moodyverse-alapító Denes Toth pénteken jelentette meg legújabb remixét, és Justrice is szoros kapcsolatot ápol a kiadóval, hiszen nevéhez fűződik a label által kiadott második release. A Moody-események rezidenseként ismert Konik pedig a legújabb generációt képviseli.

És hogy milyen zene várható? Csekkold a Moodyverse rendszeresen frissülő Spotify-csatornáját! http://bit.ly/MoodySelectionsSpotify

A melodic stílus óriási rajongótáboral rendelkezik Budapesten. Azonban egyre nagyobb igény mutatkozik a kisebb klubokban megtartott, intim hangulatú eseményekre. A budapesti belváros egyik ékkövének számító neonfényes Badhanna pedig ehhez tökéletes helyszínnek bizonyul.

Esemény: https://www.facebook.com/events/921414469631531