Ez a hét aztán igazán gyorsan eltelt, hiszen alig ocsúdtunk fel a múlt heti Kindergarten fáradalmaiból, máris itt az újabb hétvége! A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, ha pedig már négy munkaszüneti nap következik egymás után, akkor vétek lenne nem kihasználni!

Igazán változatos programmal készül az elkövetkezendő napokra a 101 éves óbudai harisnyagyár egyik sötét pincéjében rejtőzködő Fabrika. A klubra jellemző stílusok rajongói közül mindenki meg fogja találni a számításait. A Fabrika eseményein már megszokott arcok közül többen is a dj pult mögé állnak, lesznek új és feltörekvő nevek, sőt régi veteránok is, akiket már nagyon régen hallhattunk utoljára zenélni. Nézzük is a részleteket!

Csütörtökön, a Minimal Art Family soron következő eseményén két új taggal is megismerkedhetünk a pultban. Boda egészen Marosvásárhelyről fog érkezni, hogy bemutathassa tudását keleti szomszédaink méltán híres microhouse közösségének prezentálásaként. Az éjszaka másik újoncának sokkal kevesebbet kell majd utaznia, hiszen Zabo Budapestről érkezik. Ahogyan Ptra is, akinek sokkal több szőr van az arcán, mint amire elsőre a neve alapján gondolhatnánk. A line up pedig nem lehet teljes Andrija Jäger, a Minimal Art Family és a Fabrika házigazdájának jelenléte nélkül.
Érdemes korán érkezni, hiszen éjfélig mindössze jelképes 1000 ft-ba kerül az elővételes belépők ára!

Esemény: https://www.facebook.com/events/258387943894408

Míg a csütörtöki buli inkább a jövőbe mutat, a pénteki eseményen egészen biztosan a nosztalgia és a közös emlékek felidézése lesz középpontban! A „Rave Reborn” névre elkeresztelt eseményen ünnepli ugyanis kerek szülinapját Gráf Misi, akit egészen biztosan sokan ismerhettek a budapesti éjszakából. DJ-ként, fotósként és partyszervezőként is jelen volt a 00-ás években, és máig szoros kapcsolat fűzi az elektronikus zenei közösséghez. Pénteken egészen biztosan számos régi nagy sláger is fel fog csendülni. Fő csapásirány a techno, de biztosak lehetünk benne, hogy a house, minimal, és electro-sabb témák felé is ki fognak kacsintgatni a fellépők, akik nem más, mint Sinko, Gabriel Lehr, Plastik Angel, Ben Dover, és maga az ünnepelt – Graf.

Esemény: https://www.facebook.com/events/394697782924759

Aki még bírja szusszal, az kösse fel a gatyáját a következő napon! Ha nem lenne elég sötét a Fabrika tánctere , annak a szombati nap adhatja meg a végső kegyelemdöfést! A minimal deep tech szigorú, sötét ütemei, dinamikus mély hangzása, nyomasztó atmoszférája és az ipari közeg egyesülése révén kel életre az underground szellemisége a „Black Block” szombati eseményén. A headliner szerepét betöltő Zvezda Beta a budapesti éjszaka kultikus alakja, az egyik utolsó mohikán, aki a klasszikus dj személyét testesíti meg. Rajta kívül még Peter Helecz, Smole, Krics, Parts.Unknown, illetve végül – de nem utolsósorban – PÆBO, a szegedi partyélet (Gather2Gather, Hessz, Arató Fesztivál) egyik fő mozgatórugója áll ismételten a pult mögé a Fabrikában. Nagy menet lesz, extra hosszú nyitvatartással!

Esemény: https://www.facebook.com/events/759628029563517

Aki még nem járt a Fabrikában az jobb, ha felkészül: egészen különleges élményben lehet része, ha ellátogat Óbuda legapróbb pinceklubjába. Olyan élményben, amilyet máshol egészen biztosan nem tapasztal. A régi veteránok elmondása szerint az az egyetlen olyan hely Budapesten, ahol még érezhető a valóban underground életérzés. Gyere el és tapasztalt meg a csodát Te is! Nem hiába választották meg a Primate.hu olvasói a Fabrikát az ország kedvenc klubjának. A limitált befogadóképesség miatt és a biztos bejutás érdekében érdemes a jegyet elővételben megvenni.