Bevett marketinges szokás nagyot ígérni, aztán a közönség hajlamos a szépen csengő mondatokat elfelejteni vagy csak legyinteni, mondván ‘hiszem ha látom’. Ám a The Project esetében ennek épp a szöges ellentéte történik, ami itthon bizony nagyon nagy szó.  

A márciusi CamelPhat-re kiélezett Railway Park-os megmozdulás gyakorlatilag kapunyitástól kapuzárásig pontosan azt dobta amit a srácok beígértek, sőt, talán még egy kicsit többet is. Elképesztő módon játszadoznak rendezvényről rendezvényre azzal a térrel, amire számos sokatlátott hang- és fénytechnikus kezdené el vakargatni a fejét a helyes megoldáson gondolkodva. 

Jól látszik azonban, hogy ez a csapat mocskosjól tud együtt dolgozni, és a fő látványosságok mellett bizony nagyon rendben vannak a részletek is.        

Az ultrakomoly fényarzenál, közönség felett lebegő LED-falak és a tökéletes hang mellett általában a rendre felsorakozott line up-ok földhöz vernek minden Afterlife rajongót.. Namármost, ez az élmény május 18-án kimaxolódni látszik. 

Az kiadó csodagyerekének titulált Afterlife-titán MASSANO mellett még négy(!) brutálisan összekombózott ‘slágergyárossal’ kecsegtet a nyári Railway Park. Tiszteletét teszi CHRIS AVANTGARDE, KONSTANTIN SIBOLD, elmaradt szeánszát pótolja 19:26, és visszatér JOSH GIGANTE is – mindez egy éjszaka. Bele sem merünk gondolni, hogy a márciusi bomba után most mivel készül nekünk a The Project a látvány terén – egy biztos: nem kenyerük a kompromisszum.

A ‘Budapest ilyet még nem látott’ duma azonban kezd egy kicsit megkopni, tekintve hogy nagyon is látott, de csak tőlük. 

Mi pedig szívből ajánljuk a részvételt: 

Esemény: https://www.facebook.com/events/1802507810187976
Jegyek / Cooltix: jegyl.ink/The-Project-Railway-Park-Tickets