A Dinsubsol, Minimal Art Family és Deepest Garden kollaborációjának eredményeképp jön létre az a buli, ami szombaton kerül megrendezésre Budapest talán egyetlen, valóban underground klubjában. A fővárosunkat felkereső turisták számára szinte kötelező program a romkocsmanegyed felkeresése. A környék igazán menőnek számított még 10 éve, azonban mostanra sajnos már a tömegturizmus jellemzi. Mondhatni boldog-boldogtalan át akarja élni ezt a különleges élményt, ami éppen emiatt már egyáltalán nem is olyan különleges, mint volt korábban. Az idő változik, és aki valóban autentikus, minden  ízében hazai szórakozóhelyre vágyik, azok mostanában már Óbuda parányi ékszerdobozát választják.

A Fabrika egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hazánkba látogató külföldi turisták körében, az elektronikus zene rajongói egyre nagyobb számban látogatják a helyet. A nemzetközi dj-k számára is nagy presztízst jelent itt fellépni, éppen ezért az elkövetkezendő hetekben több külföldi dj is a pult mögé fog állni.

Ilyen Robinski is, aki a Dinsubsol képviseletében fogja szombaton beizzasztani a lemezjátszókat. A nagyváradi illetőségű kollektíva 2013-ban kezdte meg működését, a rendezvényszervezés mellett booking agency-ként és lemezkiadóként is tevékenykednek. Fő céljuk a román underground szcéna népszerűsítése és egy zeneszerető közösség felnevelése. A jó zenék iránti csillapíthatatlan szenvedélyüknek hála pedig mára már egyre nagyobb a hírük nyugati irányban is.

A 2021-es születésű Deepest Garden alig néhány héttel ezelőtt tartotta első önálló budapesti klubestjét, ami annyira jól sikerült, hogy nem volt kétség a folytatás. A ceglédi illetőségű kollektíva hasonló értékekben hisz, mint román társaik, nem véletlenül vendégeskedtek már több alkalommal is keleti szomszédainknál.

Ehhez a körhöz pedig tökéletesen illeszkedik a Minimal Art Family, hiszen a Fabrika házi rendezvénysorozata is hasonló hitvallást mondhat a magáénak. Amikor pedig mind a hárman összeadják azt, amijük van, abból csak jó dolog sülhet ki! Kössétek fel a gatyátokat, hosszú menetre van kilátás, a szombati buli ugyanis 12 órásra van tervezve!

Line-up: 𝐑𝐨𝐛𝐢𝐧𝐬𝐤𝐢, 𝐉𝐚𝐠𝐞𝐫, 𝐕𝐚𝐫𝐢𝐧, 𝐊𝐨𝐳𝐥𝐞, 𝐏𝐋𝐓

A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a tavaly üzembe helyezett színes LED-csíkok fokozzák. A biztos bejutás érdekében azt tanácsoljuk, hogy vedd meg a jegyed elővételben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1761129551058663
Jegyek: https://cooltix.hu/event/660aaac6f11c072babd15d0c