Az igazán vájtfülü zenerajongók sem panaszkodhatnak, hiszen a B My Lake gondoskodik a különleges zenei élményekről is, és tuti hogy ebből a szempontból a My Stage lesz a kánaán! Lássuk napi bontásban hogyan is alakulnak a kulináris élvezetek.

Csütörtökön lép színpadra a „Leave Luck to Heaven” (2003) szerzője Matthew Dear, aki pályafutása során olyan művészekkel működött együtt mint The XX, Charlotte Gainsbourg, Spoon, Hot Chip, The Postal Service, vagy a Chemical Brothers, de a Fabric mix sorozatnak, és a Get Physical’s Body Language számára is. Zenei stílusát nem igazán lehet szűk keretek között meghatározni, leginkább a microhouse, tech house, glitch és elektropop elemekkel operál.
Egyenesen Skóciából érkezik Jackmaster aki nagyon is jól ismert sokszínű zenei ízléséről, így pofátlanúl szerethetővé tudja tenni a klasszikus house hangzást, melybe különböző műfajokat hangol össze sajátos stílusával, alakítva az új trendeket, a kortárs elektronikus zenét.

Péntek este meleg szívvel ajánlott anyag a Rodriguez Jr. Live előadása ugyancsak a My Stage-en. Rá is bűn lenne skatulyát húzni, mivel a Mobilee eminens művészének ugyancsak nagy heppje a zenei stílusok közötti kiskapuk felkutatása, és a progressive elgondolások megvalósítása, így a house mentén lépked ugyan, de a nu disco, dance, és elektronika jegyei is felfedezhetőek zenei előadásában. Ugyancsak jó választás lesz ezen az estén a Kompakt kiemelkedő művésze Superpitcher, aki az elektronika, indie, microhouse és experimental techno elemeivel ügyködik, hogy aztán valami feledhetetlen zenei élményt árasszon a hallgatóságra. És persze Jennifer Cardini-ről (korábban már írtunk róla, itt olvashatod! Szerk.) sem feledkezhetünk meg, így lesz méltó zárása a péntek estének.

A BML utolsó napján szombaton, ugyancsak a My Stage felé kell venni az irányt az igazán különleges zenei élményekért. Kifejezetten ajánljuk Johannes Brecht virtuóz előadását, ami kicsit sem lesz dancefloor jellegű, ám annál mélyebb, izgalmasabb, néha himnuszszerű. Ő egy nyüzsgő tehetség, egy vérbeli multi-instrumentalista.
Különösen ígéretes lesz még az elektronikus zene spektrumainak határait feszegető Eagles & Butterflies előadása. A downtempo-tól a techno-n keresztül a house-ig kalandozhatunk majd egyedi világában egy kis elektronikával fűszerezve, hogy aztán hallójárataink elégedetten könyveljék el a hallottakat egy életre.

Image and video hosting by TinyPic

Infó: http://bmylake.hu/2017/fesztival
Esemény: https://www.facebook.com/events/1763558040565836/