Ezekben a pillanatokban is zajlik Mannheimben  a Time Warp, Európa legnagyobb szabású csarnokrendezvénye! A hét teremben megtartott seregszemlén minden évben felvonul a DJ szakma élmezőnye, a DJ-k különösen odateszik magukat és azt is szokták mondani, hogy az aktuális nyár slágere mindig a Time Warp-on jut el először el a nagyközönség számára.

Charlotte de Witte reggel 8 és 10 óra között állt a lemezjátszók mögé a Time Warp egyes termében. Szettje már vissza is hallgatható. A 35. percben pedig egy ismerős zene csendül fel, ami nem más, mint M_fourk Acidania című szerzeménye!

M_fourk alias Fügedi Márk nevével egyre gyakrabban találkozhat a közönség. 2009 óta foglalkozik kitartóan a lemezek pörgetésével. Első években még csak kisebb baráti társaságoknak tudta bontogatni szárnyait. Évek alatt stílusa csiszolódott, bár elmondása szerint ez egy örök munka, hisz az ember mindig változik és tud újat tanulni. Pályafutása beindulása 2018 februárjához köthető. Ekkor alapította a Fourkmode sorozatot, ami azóta is havi/ két havi sűrűséggel jelen van az underground kultúrában. 2019-ben elkészült első saját Ep-je, ami a DSR Digital Records gondozásában kerül kiadásra. Ennek köszönhetően megismerte a magyar szcéna egy kiemelkedő alakját David Temessit, aki segítő kezet nyújtott és szerződtetni tudta társával a frissen alakuló RAWE booking agency-hez.