Sokszor nem érdemes bekategorizálnunk a zenéket, akkora az áthajlás a stílusok között. Szokták azt mondani, hogy van jó zene és rossz zene. Minden további bekategorizálás teljesen felesleges.

Ishkur munkásságával már találkozhattuk régebben is. Az általa készített interaktív műfajtérkép az 1950-es évektől kezdve túlzás nélkül felvonultatja az összes elektronikus zenei stílust egészen napjainkig. Ha eddig még soha nem hallottál olyan kategóriáról, mint például a turbo folk, aggrotech és chiptune, akkor most bővítheted a látóköröd!

Minden évre és minden stílusban külön példákat hoz fel a szerző, amelyeket természetesen meg is hallgathatunk. Így végre helyére kerülhet a sok katyvasz.

Az egészet képtelenség lenne végighallgatni. De van benne szabad szavas keresés és egy masszív adatbáizs, ahol rengeteg háttérinfót megtudhatunk bizonyos szerzeményekről. Ez nem csak egy sima zenei gyűjtemény, hanem igen komoly elemző írásokat is olvashatunk.

A páratlan összeállítással 1999-ben jelentkezett először Kenneth John Taylor, avagy Ishkur. Már akkor is több, mint 100 műfajjal foglalkozott.

Mindenkinek kellemes böngészést kívánunk, de azért nem tudunk felelősséget vállalni, ha elmegy vele az egész napod.
>>>

http://music.ishkur.com/#

<<<