Korábban még úgy volt, hogy július közepén folytatódik a tavaly első körben már teltházas Electric Garden, ami elsők között vonult be a szabadtéri kastélybulik történetébe, de végül augusztus 16. lesz az a nap, amikor a járványtól teljesen megszabadulva, idén már két helyszínnel várnak bennünket a szervezők.

A keszthelyi Festetics-kastély csodás kertje ráadásul nagyobb időt biztosít majd mint az első alkalommal, így a késő délutáni 18 órás kezdést követően nem csak a naplementét és a sötétség utolsó óráit élvezhetjük, de egészen hajnal 4 óráig kimeríthetjük az elektronikus zenei élvezetünket.

A Main Stage idén is erős lesz technóban. A tavaly már jó tempót diktáló Jay Lumen és Metha mellett most Beta, Peter Makto és Sikztah urakat hallhatjuk a csodás vizuállal és brutális hanggal megspékelt színpad előtt.

Az új helyszínre, mely az Exotic Stage nevet kapta, olyan különleges repertoár érkezik, mely biztosan kimozdít majd minket az elektronikus zenei komfortzónánkból. A Crimson, Poti, Subotage, Katamii, Avika, Szamy, Toge, Nanonymus, Dubecticut és Blas nevekkel felduzzasztott program jól vetíti előre, hogy rengeteg izgalmas szettben lesz részünk!

Akinek ez még nem lett volna elég, annak örömhírünk, hogy a több mint egy tucat hazai fellépő mellett egy eddig még nem felfedett külföldi vendég is érkezik az Afterlife kiadó köreiből!

Nem meglepő, hogy az első körös jegyek már elfogytak és mindössze az utolsó online kör várja a gazdáit, és persze néhány tucat marad majd a helyszínre, de a 16 ezres érdeklődő tömeget nézve ez nem fog sokáig tartani. 

Érdemes tehát még időben bebiztosítani a jegyünket az ország egyik legfrissebb és legintenzívebben fejlődő szabadtéri eseményére, ahol a Be Massive, Bloom Bár és a Festetics Kastély Kávézó hármasa idén minden elképzelésünket igyekszik fölülmúlni!

Érdemes csatlakozni az eseményhez, követni az Electric Garden közösségi oldalát, megváltani a jegyünket és mondjuk megnézni a tavalyi élmény after videót, itt: