Március óta Európa összes fesztiválja kétfelé szakadt: van, ami szimplán “elmaradt” és van az “elmaradt, de online leutánozzuk” tábor. Awakenings, Junction 2, Exit Festival, Imagination of Gondwana és még sorolhatnánk, mennyi minden zajlott a felhőben.

A fesztiválok fesztiváljának kikiáltott belga Tomorrowland, (amire békeidőben 24 óra alatt elkel az összes jegy, ezért két hétvégén át tart), az éterben zajló streamek közül is a legkiemelkedőbb szeretne lenni – ennek pedig legjobb időpontja mi más lenne, mint az év utolsó éjszakája.

  • 25 világklasszis DJ
  • 27 különböző időzónában
  • Többféle jegytípussal és extrákkal

A fizetős tartalom a huszonhét különböző időzóna mindegyikében pontosan este 8 órakor (2020.12.31.) válik elérhetővé és elindul a közvetítés (hajnal 3-ig). Három különböző jegytípusból választhattok:
– NYE PASS (20€) egyszeri hozzáférés a fent említett idősávban.
– NYE PASS On-demand (25€) egyszeri hozzáférés a fent említett idősávban és egyszeri ismétlés január 14-ig az általad kiválasztott időpontban.
– HOME CELEBRTION PASS egyszeri hozzáférés a fenti idősávban és 4x ismétlés január 14-ig.
– Külön On-demand passok 12,50€-ért lesznek kaphatók január 1.-től.

A jegyek különböző extrákkal ruházhatók fel: karkötő, poszter, saját márkás Tomorrowland pezsgő, zászlók és még megannyi más. Ezen felül 6 db-os (akciós) pezsgőcsomag és a Tomorrowland hangfal is kapható. 

A line up már elérhető: https://www.tomorrowland.com/en/tomorrowland-31-12-2020/line-up

A jegyek magyar idő szerint november 17. délután 5 órától kaphatók.

Az eseményt a Naoz platformja teszi igazán valósághűvé: https://www.naoz.live/

Csekkoljátok, hogyan készülnek a hamarosan adásba kerülő felvételek:

Borítókép: Wikipedia