Bár a nemzetközi DJ-szakma lényegében egy éve próbál túlélni mindenféle fizetség nélkül, azért vannak pozitív hozadékai is a járványügyi intézkedéseknek.

Például az, hogy több idő jut a zeneírásra, sorra jönnek ki a jobbnál-jobb megjelenések. Örvendetes dolog az is, hogy többen is tollat ragadtak azért, hogy elmeséljék életük történetét. Bár Sven Väth idestova 10 éve ígéri az önéletrajzi könyvét, amiről egyelőre még azóta sincs semmi hír.

Vannak azonban, akik lelkesebbek. Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, februárban jelent meg Nakadia könyve. Az idén 40 éves djane a dél-kelet ázsiai mélyszegénységből küdötte fel magát a nemzetközi elitbe. A „Positive energy” címre keresztelt alkotás egészen kiválóra sikerült, könnyen megérti az is, aki gyenge középszinten beszél angolul és még soha nem fogott a kezében angol nyelvű könyvet. (Mint például jómagam)

Úgy tűnik, hogy Carl Cox lesz a következő, aki beáll a sorba. Ha valaki, akkor ő biztosan fog tudni mit mesélni! A világ egyik legnépszerűbb DJ-je jövőre tölti be a hatvanat és évtizedek óta a legnevesebb klubok és fesztiválok headlinere.

Gondolom a könyv címe sem okoz nagy meglepetést. Az „Oh yes, oh yes” címre elkeresztelt alkotás augusztus 19-én fog megjelenni. A 320 oldalon kiadott autobiográfia 20 fontba kerül. 75 fontért pedig egy limitált szériás csomagot is meg lehet rendelni, ami a könyv mellett egy exkluzív lemezt és flyereket is rejt, Carl Cox pedig személyesen fogja dedikálni.

Bővebb infó: http://hyperurl.co/CarlCoxBook