Cosmic Xplorer legutóbbi Arido records-os megjelenése után (amit többek között az angol Ben Sims és az  uruguay-i William Artists is lejátszott rádióműsorában) két újabb is várható novemberben.

Az első Dani saját kiadóján a Hypnosis Multiplex-en érkezik. A hivatalos megjelenés november 5-én lesz, az előrendelés már elindult. A HYX 002-n ezúttal a főszerep a Buenos Aires-i Dario Sosa-é (D.S.) akit néhányatok már ismerhet a Subsist kiadós megjelenéséről. Dario amellett, hogy szemtelenül fiatal nagyon tehetséges elektonikus zenei zeneszerző.

Az EP-n Dario három eredeti száma a techno mélyebb, füstösebb, hipnotikusabb hangzásvilágát fedezi fel. Ez alapvetően érett zenei gondolkodásra vall, ami nem is csoda hiszen a most 20 éves Dario 13  éves kora óta az elektonikus zene követője. Az elektonikus zenéhez való kötődését nem is tükrözhetné jobbban más, hogy kezdődő művészi karriejét már jó pár évvel megelőzően a dél amerikában már jól ismert Vander Agency egyik alapítótagja. Az ügynökség valódi underground techno művészeket vonultatott fel az elmúlt 3-4 év során a pandémia kezdetéik, olyanokat mint: Jonas Kopp, Pfirter, Temudo…

Az EP-n két remix is megtalálható, mindkettő Cosmic Xplorer kezeműve. A Danira jellemző gyorsabb tempo, hipnokusság és misztikusság járja át mindkét remixét. 

https://hypnosismultiplex.bandcamp.com/album/ungravity

A megjelenésről a legnagyobb undergound elektonus zenével és klub kultúrával foglalkozó spanyol nyelvű Vicious magazine is foglakozik egy a Dario-val készített interjú során.

Dani másik megjelenése november 12-én várható az ecuadori Noctem Klang gondozásában. A három számos EP található zenék egyáltalán nem egy kaptafára készültek. Egészen a döngölősebb gooveoktól kezdve a mélyebb hangzásokon át mindent besűrített az EP-be.

Linkek a megjelenésekhez:

https://hypnosismultiplex.bandcamp.com/album/ungravity

https://open.spotify.com/album/6lXo8ifSRHoZ3pKHnBkEtf

https://www.beatport.com/release/ungravity/3521930?utm_source=toneden&utm_medium=bp_affiliate&utm_campaign=ToneDen

https://noctemklang.bandcamp.com/

https://www.beatport.com/label/noctem-klang/73184