Az Ultra Music Festival a világ egyik legjelentősebb elektronikus zenei rendezvényének számít. A március utolsó hétvégéjén Miamiban megrendezett eseményen mindig történik valami szokatlan és meghökkentő. Múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy az egyik vendég Joseph Capriati szettje alatt maga alá ürített a tánctéren. De nem csak az ő produkcióját fogják még sokáig emlegetni a múlt heti esemény kapcsán.

Egy másik arc ugyanis búvárfelszerelést magára öltve próbált bejutni a fesztiválra. Könnyen kitalálható, hogy nem a beléptető kapuknál próbálkozott, mert jegye az nem volt. Aminek darabjáért amúgy több, mint 300 dollárt kértek és összesen 165 ezren gyűltek össze a Bayfront Parkban, ami közvetlenül a tengerpart mellett található.

A búvár akciójáról készült videót a TikTok-on lehet megtekinteni. A biztonságiak hamar kiszúrták a mutatványt, hősünket végül a parti őrség emberei húztak ki a vízből. Akik viszont annyira mulatságosnak és kreatívnak ítélték meg a történteket, hogy VIP-belépővel jutalmazták meg a delikvenst.

Főhősünk tehát ingyen bulizott, elmondása szerint a rendezvény teljes időtartama alatt senki még csak meg sem kérdezte tőle, hogy mégis mi a frászért visel búvárfelszerelést.

@divingdavidson #trending #foryou #fyp #springbreak #ftlauderdale #ultramusicfestival #ultramusicfestivalmiami #onlyindade #onlyindadecounty #edm #musicfestival #musicfestivals #barstoolsports #miami #freediving #scuba #scubadiving #saltlife #ocean ♬ original sound – Jackdvdson