Végre-valahára visszatért az élet a normális kerékvágásba és reméljük, hogy ez még sokáig így is marad! Eltörölték a korlátozásokat, a bulikat ismét bárki látogatja. Programokból pedig szerencsére nem szenvedünk hiányt és akkor még finoman fogalmaztunk.

Míg korábban a nemzetközi techno zenei szcénát elsősorban a német és angol fellépők dominálták, mára egy kis európai ország is felzárkózott. Napjaink legnépszerűbb DJ-i között ugyanis igen csak felül vannak prezentálva a belga előadók. Elég csak megemlíteni Charlotte de Witte és Amelie Lens nevét. A Joyhauser duója is Belgiumból származik, akiket hamarosan újra élőben láthatunk és hallhatunk Budapesten, az IAM Productions jóvoltából.

Joris Cielen és Stijn Vanspauwen 2004-ben ismerkedett össze egymással. Sokéves barátságuk jegyében született meg a Joyhauser gondolata, a projektet hosszú ideéig érlelték, mielőtt a nyilvánosság elé tárták volna. A kemény munka és a türelem meghozta gyümölcsét. Négy éve robbantak be igazán a köztudatba, 2018-as „Galaxy Phase” című szerzeményükre az egész világ felfigyelt. Innentől fogva pedig már nem volt megállás, Európa legnagyobb fesztiváljainak és klubjainak állandó fellépőinek számítanak, szinte berobbantak a nemzetközi techno elitbe. De a szettjeiket előszeretettel színesítik trance-es elemekkel is. Produkciójuk egyszerre érzelmes és energiával teli. És ez nem csak a fellépéseikre igaz, hanem a saját szerzeméneikre is, amiket napjaink legnépszerűbb kiadóinak gondozásában lát napvilágot, mint például a Monika Kruse-féle Terminal M, az Adam Beyer nevével fémjelzett Drumcode, vagy éppen a Reiner Zonneveld-vezette Filth On Acid.

A Joyhauser duója (akiknek a zenén túl a kézműves sörök és a kaja a szenvedélyük) nem először fog Magyarországon zenélni. Tavaly nyáron már felléptek hazánkban az IAM Productions jóvoltából. Ezúttal a Cinema Hall Led Room-ját fogják lebontani, amiben Shabaam és Episode1 b2b szettje, valamint Polar warm up-ja lesz a segítségükre. Nincs egy éve, hogy az új helyszínre költözött Cinema Hall megnyitotta kapuit. Pillanatok alatt a budapesti éjszaka egyik legfontosabb bázisává nőtte magát.

A jegyek értékesítése már megkezdődött. A hely befogadóképessége véges és a Joyhauser népszerűségét látva könnyen előfordulhat, hogy még idő előtt elfogy az összes belépő.

Esemény: https://www.facebook.com/events/266747682336093
Jegyek: https://bit.ly/JOYHAUSER-TICKETS-06-10