Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tavaly. Úgyhogy nem lehetett kérdés, hogy idén is bevesszük a Dunapart egyik legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyét. A Petőfi híd lábánál, a nemrégiben felújított Nehru parton található Pavilon Bar-ban kizárólag minőségi elektronika szól, velünk legközelebb május 15-én, vasárnap találkozhatsz.

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk némi újdonságot csempészni a budapesti éjszakába. Nincs könnyű dolgunk, hiszen az elmúlt években gombamód szaporodtak az új szervezőcsapatok és ez különösen igaz az idei évre. Boldog-boldogtalan megpróbálkozott a rendezvényszervezéssel, többnyire ugyanazok a nevek pörögnek mindenhol. Nem szerettünk volna olyan fellépőlistát összeállítani, akikkel amúgy is gyakran lehet összetalálkozni a fővárosban. Így született meg az Electrocity ötlete, ami nagyon jól illik a Primate.hu által képviselt értékrendünkbe is.

Már csak azért is, mert oldalunk egyik legfőbb célkitűzése a vidéki történések bemutatása. Nincs könnyű dolguk a helyi szervezőcsapatoknak, de mindenhol megtalálható egy szűk réteg, akik hihetetlen elszántságról tesznek tanúbizonyságot. Kitartanak árral szemben is. Pénzt és időt nem kímélve tesznek azért, hogy az adott régió se maradjon minőségi zene nélkül. Őket szeretnénk bemutatni. Az Electrocity rendezvényein nincsenek állandó rezidensek, minden buliban kizárólag egy adott vidéki városból érkező DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A május 14-i buli hangulatfelelőse: Győr!

Győr a Nyugat-Dunántúli régió központja, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, jelentős gazdasági, kulturális, egyetemi és sportközpont. Magyarország műemlékekben leggazdagabb városa. Győr „a folyók városa” is, ugyanis a Kisalföld keleti felében, a Mosoni-Duna mellett, a Rába és a Rábca torkolatánál épült. Pontosan ez a folyómenti fekvés volt az, amely a település kialakulását és fejlődését elősegítette. Az ókorban Arrabona római település feküdt a mai Győr területén. Több, mint 130 ezren lakják, azon kevés vidéki városaink egyike, ahol ma is pezseg az elektronikus zenei élet.

Szeretnénk pár szóban bemutatni a vasárnapi buli fellépőit:

Lost in Details

Gyerekkora óta HIFI-zik és hangfalakat épít. 2017-ben kezdett el aktívan dj-zni, de előtte is gyűjtötte már a zenéket. Helyi bárokban csinált saját eseményeket, saját építésű hangrendszerrel, mint különlegesség. Győrben a Rómer Házban többször is volt alkalma játszani, valamint a nemrég indult Trippin Clubban. Az utóbbi pár évben a fővárosban is lehetősége nyílt a fellépésre: Bedroom Fine Selection, Deepin Session, RAW az Aether klubban és a Rokoko. Zeneileg a house-on belül mozog és a minimal/micro house a fő irány.

Linnyo

Nagyjából tíz éve kezdte el foglalkoztatni az elektronikus zene. Eleinte keresgélte az irányokat, gyűjtögette a számokat. Végül a house zenénél kötött ki, azon belül is az underground vonal volt az, ami igazán megfogta. Ez az, amit most is képvisel némi minimalistább hangzással ötvözve. 2018-ban volt először lehetősége nagyközönség előtt játszani a Blush sorozat keretein belül Győrben. Azóta több alkalommal megfordult a line up-ban, ezekre mindig úgy emlékszik vissza, mint nagyon jó hangulatú bulikra. Zenélt már párszor a Pavilonban is. Amire számíthattok 15-én: hangulatos helyszínre a Duna-parton, tőle pedig feszesebb alapokra helyezett kellemes dallamokra.

 

Várunk mindenkit szeretettel május 15-én vasárnap 18.00 – 24.00 között a a Pavilon Bar-ban, a budapesti Dunapart egyik legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyén. A belépés ingyenes!
Esemény: https://www.facebook.com/events/1621406564898833