Madridban megnyílt a világ alighanem legkisebb szórakozóhelye. A Teledisko nem foglal sok helyet, mindössze egy négyzetmétert. Helyszínkéül pedig egy telefonfülke szolgál.

Hasonló mini klubokat Berlinben és környékén is találunk (ráadásul immáron öt helyszínen is). A koncepció amilyen egyszerű, éppoly nagyszerű: két eurós díj ellenében léphetünk be a telefonfülkébe, a zenét a legkülönbözőbb műfajokból összeválogatott playlist szolgálja. Mi választjuk ki, hogy mit szeretnénk hallgatni. A komplex élményt egy diszkógömb, fények és füstgép teszi teljessé – mindez pedig szabadon konfigurálható.

A Teledisko a világ legkisebb diszkója” – hirdetik büszkén a honlapon. „Érme bedobásával választhatod ki a kedvenc dalodat, kinyomtathatod a rólad készült fényképet és letöltheted a rólad készült videót. Ami a telediszkóban történik, az a telediszkóban is marad” – folytatódik a bemutatkozó írés. „Táncolj úgy, mintha nem lenne holnap!

A most megnyílt madridi egység három fő számára biztosít helyet. A dal kiválasztása és a belépés aktiválása után három percig bulizhatunk az egységben.

Az első ilyen telediszkót a berlini Kater Blau nevű klubban hozták létre, de a Sisyphos-ban is találunk egyet, valamint a Mercedes-Benz Aréna előtt és a Revaler Straße-n, a RAW-telepen, de a mobildiszkó bérelhető formában is létezik.

További infókért és érdekességekért kattints a telediszkó hivatalos oldalára: https://www.teledisko.com/

Forrás: [Fazemag]
Borítókép: Time Out