A legeldugottabb (mármint csak képletesen, egyébként épp a Flashback bejáratával szemben található) óbudai pinceklubban ezen a hétvégén minden napra jut valami különlegesség. Péntek éjjel a proper techno, szombaton pedig a house kerül főszerepbe.

Igazi kultúrmissziót végez a a Mocskos Csúnya Kísérleti Techno csapata. A techno népszerűbb, mint valaha. De ami most megy a budapesti éjszakában (és szerte a világon), az már csak nyomokban emlékeztet minket arra, hogy mi volt régen. Péntek este hat DJ fogja megmutatni, hogy a techno 130 BPM körüli tartományban is lehet nagyon izmos és mogorva. Keressük meg közösen a kiútat a 170-es, üveghangon pörgő rave és a 90-es évek trance hangzásával vastagon megkent modern techno zsákutcáiból! Cosmic Xplorer, Dorian Knox, Exigent, Formal Method, Kinga és ML91 munkásságát ismerve biztosak lehetünk abba, hogy minőségi zenékből nem lesz hiány az éjszaka!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1356789948439627

Másnap pedig a Minimal Art Family és a Tereda csapatának közös eseménye fog sor kerülni az óbudai harisnyagyár 100 éves épületében, akik együtt kalauzolnak el bennünket a house mezsgyéjén. A fellépők sorához két nagyváradi DJ (JustBee és Zmbe) is csatlakozni fog, a line up a teredás srácok (Bono, Kozter, MÖB, NDR, YME) és Andrija Jäger szereplésével lesz teljes. A Teredához híven ezúttal is számíthattok különlegességre: látványos dekorral és vizuállal készülnek a szervezők!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1394035231426768

A helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.