Mladen Solomun vitathatatlanul a dance szcéna egyik legismertebb alakjává nőtte ki magát az elmúlt évtizedben. A Diynamic Recorss feje Boszniában látta meg a napvilágot, hogy aztán a hamburgi underground körökből kiemelkedve Ibiza egyik legfényesebben ragyogó csillagává váljon. Hogy ez jó, vagy rossz, azt már mindenki döntse el maga.

Bár az elmúlt években nem mutatott túl nagy aktivitást a produceri tevékenysége, most azonban mégis egy új remix-szel lepte meg a szakmát és a rajongókat. Solomun kétségtelenül a műfaj egyik nagy specialistájának számít, hiszen a 2013-ban kiadott Foals-átiratát nem egy szavazáson az év legjobbjának választották. A Charlotte de Witte – Enrico Sangiuliano páros színrelépése előtt pedig az ő Age Of Love remixe szólt mindenhol.

Solomun legfrissebb szerzeménye pedig a legendás brit rockbanda, a Muse egyik felvételének újraértelmezése.

Az 1994-ben megalakult Muse számos díjat nyert, köztük két Grammy-díj, két BRIT Awards, öt MTV Europe Music Awards és nyolc NME Awards is szerepel. 2012-ben megkapták az Ivor Novello-díjat a nemzetközi eredményeikért a The Ivors Academy-től (korábban British Academy of Songwriters, Composers and Authors). 2016 júniusáig több mint 20 millió albumot adtak el világszerte.