A Time Warp szervezőinek tegnap kiadott nyilatkozata szerint idén is elhalasztják a Time Warp tavaszi kiadását. A németországi Mannheim városában megrendezett esemény a kontinens legnagyobb beltéri techno bulijának számított hosszú éveken keresztül. Hat csarnokban a szakma krémje lépett fel évről-évre, a világ minden tájékáról töb tízezres közönség verődött össze évről-évre, hogy részesei legyenek ennek a felejthetetlen, maratoni éjszakának.

A koronavírus azonban idén is közbeszólt. 2020 és 2021 után a 2022-es Time Warp-ot sem tudják megtartani az eredeti formájában és időpontban. Vagyis sorozatban harmadik alkalommal marad el a rendezvény.

  Beszámoló a 2021-es Time Warp-ról, ami más volt mint a többi

Némi gyógyírt jelent a rajongók számára, hogy tavaly októberben sikerült megtartani a bulit az eredeti helyszínen. A két naposra bővült rendezvén azonban csak egy teremmel működött. A buli így is felejthetetlen volt, melyen kis csapatunk is képviseltette magát (lásd keretes beszámolónk feljebb).

Egyébként novemberben New York-ban is megrendezték a Time Warp-ot, május elején pedig Chilében és Brazíliában is lesz rendezvény.

A Time Warp a tervek szerint 2023. április 1-jén fog visszatérni Németországba…