Úgy tűnik, hogy minden rendben van az idei nyárral. Ami azt jelenti, hogy az Electric Garden is a lehető legbiztosabban kerül megrendezésre. Tavaly ez nem történhetett meg, a pandémia kereszttüzében kovácsolódott két napos fesztivál idén viszont minden tőle telhetőt megtesz a közönség tökéletes kiszolgálása érdekében. 

A szervezők biztosítanak minket például abban, hogy a helyszíni jegyvásárlás is adott lesz, így akár még aznap is eldönthetjük, hogy Keszthely és egyben a Festetics-kastély felé vesszük az irányt, azaz július 15-én és 16-án, ahol a következő programmal és időbeosztással várnak bennünket:

Idén végre két napon keresztül élvezhetjük ezt a csodás birtokot, ahol a fő fellépők, Guy J és Egbert live mellett még 10 hazai fellépőt hallgathatunk meg. És a nézés is fontos részét képezi majd az eseménynek, hiszen egyedül itt lesz látható az a video mapping, amit kifejezetten a Festetics-kastély falára programoznak, mely elképesztő módon épül bele a rendezvény zenei és látvány világába.

A két napos keszthelyi kimozdulás ugyanakkor lehetővé teszi azt is, hogy a délutántól hajnal 4-ig tartó éjszakák mellett nappal birtokba vegyük a vízpartot és egy igazi balatoni hétvégét tegyünk magunkévá. A rendezvény idén még inkább készül a vendégek fogadására, több árnyékoló és pihenőhellyel bővülve várják a nagyérdeműt, hogy az újból kitörni készülő kánikula se legyen akadály, hogy jól érezzük magunkat. Mindemellett a külön VIP szektor is extra kényelemmel szolgál majd azok számára, akik a még magasabb színvonalú kiszolgálás mellett döntenek.

Visszatérve még a programra, különlegességnek mondható az is, hogy már 18 órától érdemes ott lenni a korai, naplementés szettekre, illetve, a két headliner mindkét napon viszonylag korán, már éjfél előtt lesz hallható. Így azok, akik netán már kintebb járnak az éjszakai életből, azok is bátran választhatják ezt a programot, maximum nekik kimarad a napfelkelte. Ami nem mellesleg a kastélyból is, de a pár száz méterre található magyar tengerpartról pazar látvány lesz!

Ezek fényében mindenkit szeretettel vár a 2022-es Electric Garden! A dátum július 15-17., péntek-szombat-vasárnap, biztos részvétel esetén az elővételes jegyeket ajánljuk ide kattintva.

Olvasd el az első informatív cikkünket is, illetve azokat a tartalmakat, melyeket Egbertről és Guy J-ről készítettünk!