Bár a legendás Home Club mindössze öt évig létezett, ez idő alatt a rövid idő alatt azonban mégis örökre beírta magát a hazai elektronikus zene történelemkönyvébe. Ez a klub olyan magasra tette a lécet, hogy azóta sem igen sikerült senkinek még csak a közelébe sem érnie. Aki a 2000-es évek elején élte a partypályafutását Budapesten az biztos, hogy megfordult itt.

  Napra pontosan 15 évvel ezelőtt zárt be a Home Club

Lényegében minden valamirevaló nemzetközi lemezlovas fellépett az óbudai szórakozóhely falai között az új évezred első éveiben. Zenélt itt DJ Tiesto, Carl Cox, ATB, Chris Liebing & Speedy J, Sasha, Dave Seaman, Nick Warren, Hernan Cattaneo, Satoshi Tomiee, Steve Lawler, James Zabiela, vagy éppen Anthony Pappa. Na és a Deep Dish, akik éppen itt debütáltak klubesten a hazai közönség előtt 2002. augusztus 31-én, vagyis napra pontosan 20 évvel ezelőtt!

A Check Magazin egyenesen az év bulijának titulálta az eseményt!

A Deep Dish a 90-es évek elején alakult és hamarosan az egész világot meghódították zenéjükkel. Később számos alkalommal megfordultak még hazánkban is (Vigadó, Palace Siófok, Club Night Night Tiszakécske). Ők jegyzik a Global Underground kiadványának 21-es (Moszkva) és 25-ös (Toronto) epizódját is. Az elmúlt évtized közepén aztán kettévált útjuk, Sharam az electro house, Dubfire pedig a techno világában tört újabb babérokra. 2014-ben újra összeálltak egy nyári szezon erejére, többek között az Exit Festival-on is közösen léptek a pultba.

Szalai Szabolcsnak hála a 20 évvel ezelőtti budapesti debütálás teljes hanganyagát visszahallgathatjuk a Youtube-on. Érdemes egy pillantást vetni a profiljára, ugyanis rengeteg ősrégi mix közül válogathatunk. Nosztalgiázásra fel!