Elon Musk még 2020-ban jött ki egy saját maga által írt vokál house zenével. A „Don’t Doubt Your Vibe” című szerzeményhez most videoklip is készült. ami a Tesla legújabb reklámzenéjeként is felbukkan. 

Az animációt a Tesla kínai részlege készítette, akik előre beprogramozták a vizuálként szolgáló fényszórókat. Úgy tűnik, mintha az autók egy raktárépületben megrendezett rave partyn lennének. A háttérben pedig színes LED-betűk világítanak.

A Tesla vezérigazgatója 2019-ben írta meg ezt a könnyed hangzású house szerzeményt, ami 2020 elején debütált a Los Angeles-i Emo G Recordsnál. A trackben még maga a világ jelenlegi leggazdagabb embere is hallható. Ezután Elon Musk megkapta az Axel-Springer-díjat,  amit olyan kiemelkedő személyek kapnak, akik

rendkívül innovatívak, új piacokat hoznak létre és piacokat változtatnak, és kultúrát alakítanak”.

Amikor a műsorvezető Elon Musk-ot szólította a színpadra, átadott neki egy dobozt, benne egy bakelitlemezzel, rajta az üzletember egyik zenéjének remixével, amit maga Sven Väth készített el! A borítón található gyerekrajz pedig Tiga keze munkáját dicséri, aki Sven Väth kisfia.

  Sven Väth remixelte Elon Musk egyik szerzeményét

A Tesla fő részvényese köztudottan imádja az elektronikus zenét, Talán az sem lehet véletlen, hogy a Tesla legnagyobb európai gyárát éppen Berlin mellett húzta fel. Az üzem elektronikus zenei rendezvények helyszínéül is szolgál, olyan nagynevű DJ-k léptek már fel ott, mint például Boris Brejcha vagy éppen maga Sven Väth.

Forrás: [Mixmag]